Tuotteet hakusanalla buscopan resepti (3)

Paahdettu tattarijauho Puola - Paahdettu tattarijauho

Paahdettu tattarijauho Puola - Paahdettu tattarijauho

Tattaririisi valmistuu kuorituista tavallisen tattarin siemenistä. Paahdetuilla tattaririisin jyvillä on tyypillinen tummanruskea sävy, joka on seurausta lämpökäsittelystä. Paahdettu tattaririisi on vähemmän arvokasta kuin paahdamaton, mutta sen maku on voimakkaampi. Tattaririisi on arvokas ravintoaineiden ja ravintoaineiden lähde. Erityisen tärkeitä ovat proteiinit, polyfenolit, polysakkaridit ja mineraalit. Tattari sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja vitamiineja. Se voi olla itsenäinen ruokalaji, lisä lihoille tai vihanneksille, tai se voi olla perusta lounaalle tai illalliselle. Paahdettu tattaririisi ja paahdettu tattaririisi tarkoittavat samaa. Molemmat riisit käyvät läpi lämpökäsittelyn.
Pakastettu Voi

Pakastettu Voi

Nimi voi tarkoittaa voita, joka on varattu tuotteille, joissa ei ole kasviöljyjä ja joissa on tietty maidon rasvapitoisuus - vähintään 82 % (ei enempää kuin 16 % vettä ja 2 % kuivaa rasvatonta maitoa). Se valmistetaan vatkaamalla tuoretta tai käynyttä kermaa tai maitoa, jotta voirasva saadaan erotettua piimästä. Tuote on rikas A-, D- ja K-vitamiineista.
Łąckie Pierogi - pakasteet

Łąckie Pierogi - pakasteet

- venäläiset pierogit - lihapierogit - pinaatti-juustopierogit - mansikkapierogit - mustikkapierogit - makeat juustopierogit - omenapierogit - luumupierogit - kaali-sienipierogit - kaali-lihapierogit - Łącki-pyzy - lihapyzy - sieniuskat - lihauskat